Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden 12 Bingölspor, ligi ikinci sırada tamamlayarak 3. Lig kapısından döndü. Önümüzdeki sezon için yeniden hedefini 3. Lig olarak belirleyen 12 Bingölspor, ligin ikinci devresinde takımın başına getirilen Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile sözleşme yeniledi. 
Corendon Alanyaspor ile antrenörlük kariyerine başlayan Cüneyt Tiryaki, Adana Demirspor ve Orduspor’da da antrenörlük görevi üstlendi.
Afjet Afyonspor ve Nevşehir Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Cüneyt Tiryaki, daha sonra sırasıyla Diyarbekirspor A.Ş., 68 Aksaray Belediyespor, Yeni Mersin İdmanyurdu, 52 Orduspor, yeniden Nevşehir Belediyespor ve Edirnespor’da görev aldıktan sonra 12 Bingölspor ile anlaştı. Geçen sezon ligin ikinci devresinde takımın başına getirilen tecrübeli Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, ligde çıktığı 12 maçtan da galip ayrıldı.

11 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki sözleşme imzalayan 12 Bingölspor, yeni sezon için kadrosunu da oluşturmaya başladı. 12 Bingölspor, ilk olarak geçen sezon takımda top koşturan 11 futbolcu ile yeniden anlaşma sağladı.
12 Bingölspor’un anlaşma sağladığı futbolcular şunlar; 
 Muhammed Kadir, Musa Ercan, Burak Sürmeli, Muhammet Serdar Yazıcı, Ruhi Yıldız, Berat Kaya, İlyas Antekin, Selim Dağ, İsmail Palta, Muhammed Altunbay ve Muhammed Faruk Çiçek.
Fuat OTLAK