12 Bingölspor Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, yeni sezon öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Özturan, kulübün hedeflerini, geçmişten alınan dersleri ve geleceğe yönelik planlarını paylaştı.

İşte Özturan'ın açıklamaları:

İLK GÜNKÜ HEYECAN VE MEMLEKET SEVDASIYLA YENİDEN YOLA ÇIKIYORUZ

"İlk günkü heyecanımız, sarsılmaz memleket sevdamız ve perçinlemiş şampiyonluk parolamızla yola yeniden çıkacağımız günler için hazırlanıyoruz. Geçen sezon yaşayarak öğrendiklerimizin, aldığımız tüm kararların, yürüyeceğimiz bu yılki yeni yol haritamız için inanılmaz kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Yani yolun yabancısı değiliz. Geçen yıldan daha güçlü, tecrübelerimizle daha bilinçliyiz."

KAMP PROGRAMI VE YENİ TRANSFERLER

"Duyurduğumuz kamp programı ile başlayacak yolculuğumuz, önümüzdeki haftalarda açıklayacağımız yeni yönetimimiz ve 12 Bingölspor Kulübü ve Büyük Camiasına yakışır yeni transferlerimizin açıklanmasıyla ivme kazanarak devam edecektir. Bu yolda 'Hırslarımızla' değil, yine Azmimizle var olmayı sürdüreceğiz. Hırs, ihtiraslı isteme güdüsüdür. Azim ise zorluklara karşı metanetli, sabırlı ve kararlı olma durumudur. Azim; çalışmak, çabalamak ve nasip deyip hakkına razı olmaktır. Azmimizi artıracak en önemli unsur; memleketimiz için 'BİR' olma, 'BİRLİK' olma parolamızı BERABER yazmamızdır."

TARAFTARLARA ÇAĞRI

"Sevgili hemşerilerimizden bizlere bunu hissettirmelerini, gönül verdiğimiz Bingöl için tüm kalpleri ve ruhlarıyla takımımızı desteklemelerini temenni ediyorum. Birlik içinde olan insanlar, ortak amaçları doğrultusunda işbirliği yaparak daha etkili sonuçlar elde ederler. Yani tüm gücümüzle; en iyi transfer, en iyi teknik ekip, en iyi yönetim, ne yaparsak yapalım, kıymetli hemşerilerimizin ve tüm halkımızın desteğini almadan EN İYİ olamayız, en iyi sonucu alamayız."

3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi: Şampiyonlar Belli Oldu 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi: Şampiyonlar Belli Oldu

TEK HEDEFE TEK YÜREK

"Başlangıç sloganımız akıllarda 'TEK HEDEFE TEK YÜREK' düsturuyla tekrar yola çıkıp; tribünlerimizi en sevdiklerimizle beraber, eşlerimiz, çocuklarımız, kardeşlerimiz, kız kardeşlerimiz, annemiz, babamızla doldurarak destek vermeyi 'EN İYİSİ'ni göğüslememiz için sizlerden bekliyoruz."

HABER MERKEZİ