MERKEZ

12 Bingölspor'a Almanya'dan Transfer

12 Bingölspor, Werder Bremen Kulübü'nün altyapısında yetişen, milli takım tecrübesi bulunan orta saha oyuncusu Abdullah Doğan'ı renklerine bağladı.

Abone Ol

12 Bingölspor, Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon hazırlıkları kapsamında transferlerini sürdürüyor. 12 Bingölspor, transfer çalışmaları kapsamında Werder Bremen altyapısında yetişen U-17 ve U-19 Milli Takım formaları giyen, Almanya’da profesyonel kariyere imza atan, ayrıca Tuzlaspor ve Diyarbekirspor forması giyen, son olarak Almanya’nın OSC Bremerhaven takımında oynayan, 8 gol ve 14 asisti bulunan Bingöllü tecrübeli orta saha oyuncusu Abdullah Doğan ile anlaşma sağlayarak yeşil-beyazlı renklerine bağladı. 
U-17 ve U-19 Bundesliga, Almanya 3. Lig, Bremen Liga, Bremenepokal, NDS-Pokal, Regionalliga ve TFF 2. Lig’de müsabakalara çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Abdullah Doğan, Türkiye U-17 ve U-18 takımlarında da milli forma giydi.
Tecrübeli orta saha futbolcusu Doğan'ın, 2012’de başlayan kariyeri boyunca 216 müsabakada 97 gol ve 108 asisti bulunuyor.