3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi: Şampiyonlar Belli Oldu 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi: Şampiyonlar Belli Oldu

12 Bingölspor, resmi internet hesabından yapılan yazılı açıklamada, 12 Bingölspor mağazasının tüm gelirinin Bingölspor Kulübü'ne aktarıldığına dikkat çekilerek buna rağmen kötü niyetliler tarafından sahte ürünler basılarak haksız kazanç elde edildiği açıklandı. 

12 Bingölspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "12 Bingölspor mağazası, tüm geliri Bingölspor Kulübü'ne aktarılan Bingölümüze, memleketimize ait bir markadır. Takımımıza büyük ya da küçük destek vermek isteyen tüm hemşerilerimiz ve Bingölspor sevdalıları için kurulmuş bir platformdur. Marka başlangıcında internet üzerinden hizmet verirken, sizlerden gelen talep üzerine Bingöl'de sizlere daha iyi hizmet vereceğimize inandığımız Trendstore mağazasıyla ilgili resmi sözleşmeler yapılarak sizlerin ürünlere daha rahat ulaşımını sağlamaya çalıştık. Yalnız geldiğimiz noktada şunu görüyoruz ki; İlimizin markası hala beklenilen talebi görmediği gibi kötü niyetliler tarafından da kullanılıyor. Bilgimiz dışında bir kaç firma tarafından sahte ürün basılarak satıldığı tespit edilmiştir. 
12 Bingölstore tek yetkili satıcısı 'Trendstore' mağazasıdır. 
Onun dışında alacağınız ürünlerin 3. şahıslara faydası vardır. Bingölspor Kulübü'ne bir faydası yoktur. 
Filistin halkına gelir amaçlı yaptığımız kampanyaya bile kendi sahte ürünlerini satarak maddi kazanç sağlayanları da ayrıca buradan kınıyoruz. Geliri ilin takımına ait olan bir markayı maddi çıkarları için kullananları vicdanları ile başbaşa bırakıyoruz. Bingölspor Kulübü'ne katkı sunmak isteyen hemşerilerimizin alışveriş için Trendstore Mağazası'nı veya internet sitesi üzerinden 12bingolstore resmi satış sitemizi tercih ederek gerçekleştirmelerini rica ederiz."
HABER MERKEZİ