SPOR

12 Bingölspor’da Hedef Tribün Rekoru!

BAL Liginin ilk iç saha maçında Pazar günü Hakkari Zapspor'u ağırlayacak olan 12 Bingölspor, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı hedefliyor. Bingöl Merkez ve 7 ilçeye seslenen Kulüp Başkanı Engin Özturan; "Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyip 3.lige çıkmak için üst düzey transferler gerçekleştiren 12 Bingölspor, sezona da harika bir başlangıç yaparak deplasmanda oynadığı 2 maçtan da galip ayrılmasını başardı. Aylar sonra taraftarının önüne çıkacak olan 12 Bingölspor, Pazar günü saat 13.00'da Bingöl Sehir Stadyumunda Hakkari Zapspor'u konuk edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'ın da tribünde yer alacağı mücadelede taraftar rekoru kırmak isteyen 12 Bingölspor'da başkan Engin Özturan, merkez ve ilçelere seslenerek tribünlerin hınca hınç doldurulmasını istedi.

ÖZTURAN: VAKİT ŞAMPİYONLUĞA KENETLENME ZAMANI

Yapılan üst düzey transferlerle beraber şampiyonluk meşalesini yaktıklarını ve mutlak hedeflerinin 3.lig olduğunu ifade eden Başkan Engin Özturan; Pazar günü Saat 13.00'da Bingöl merkez ve ilçelerinde yaşayan tüm halkı tribünlerde görmek istediklerini belirtip maça davet etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'ında maçı izlemeye geleceğini ifade eden Başkan Özturan; “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda kalbiniz ve ruhunuzla takımımıza eşlik etmenizi istiyorum. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız, biz şampiyon olacağız. Bu bağlamda tüm sivil toplum örgütlerini, esnaflarımızı, iş dünyamızı, kamu görevlilerimizi, öğrencilerimizi, kısacası Bingöllüyüm diyen herkesi heyecanımıza ortak olmaya ve tribün rekoru kırmaya davet ediyorum.” dedi.

Abdulkadir BEĞSARI