GÜNDEM

2024 Aile Destek Programı Ne Zaman Bitiyor? 2024 Aile Destek Programı Uzatıldı mı?

Abone Ol

Birçok vatandaş, bu sosyal yardım ödemelerinin ne zaman sona ereceğini ve uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Aile Destek Programı uzatılacak mı? 2024 Aile Destek Programı uzatılacak mı? 2024 Aile Destek Ödemelerinde son durum?  detaylar haberimizde 

Aile Destek Programı Ne Zaman Sona Eriyor?

Her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere yapılan aile destek ödemelerinin son tarihi, hak sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. 12 aylık ödeme döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte programın geleceği ile ilgili açıklamalar büyük bir ilgiyle izleniyor.
Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemeler 850 TL ile 1250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle gerçekleştiriliyor. Bu dönemin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için yapılacak olup, bu ödemeler Temmuz ayında hesaplara yatırılacak ve program sona erecek.

Aile Destek Ödemeleri Uzatıldı mı?

Şu ana kadar herhangi bir uzatma kararı gelmemesi halinde, Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerin son kez 2024 Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Programın uzatılıp uzatılmayacağına ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı karar verecek. Bu konuda yeni bilgiler geldikçe, haberimizde güncellemeler yapacağız.

HABER MERKEZİ