Şehit Mehmet Koçdağı Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, ilçede kitap okuma alışkanlığı kazanılması için düzenledikleri etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Yaklaşık 300 öğrencinin katılımıyla Genç Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine Genç Kaymakamı Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Kemal Tartar da eşlik etti.

Etkinlikte kitap okumanın önemine dikkat çeken ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan öğrenciler, Genç Kaymakamı Güzel'den de kitap okuma tavsiyeleri aldı.

Daha önce de benzer etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz, bu tür etkinliklerin öğrenci ve vatandaşlarda kitap okuma alışkanlığı oluşturuncaya kadar devam ettirileceğini söyledi.

Etkinliğe Katılanlardan Görüşler:

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel: "Kitap okumak, ufuklarımızı genişleten ve bize farklı dünyaların kapılarını açan bir eylemdir. Herkese bol bol kitap okumasını tavsiye ediyorum."

Belediye Başkanı Kemal Tartar: "Bu tür etkinliklerin, ilçemizde kitap okuma kültürünün gelişmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz:

"Amacımız, öğrencilerimize kitap okumanın keyfini yaşatmak ve onları kitapla buluşturmak. Bu tür etkinliklerle ilçemizde kitap okuma seferberliği başlatmak istiyoruz."

 

(HABER MERKEZİ)