GÜNDEM

A Milli Takım Maçı Hangi gün ve Hangi Kanalda?

A Milli takım Avrupa şampiyonası öncesi son provaya çıkacak. A Milli Takım maçı hangi gün ve hangi kanalda? A milli takım polonya maçın ne zaman ve saat kaçta? A Milli Takımın Avrupa şampiyonası maçları ne zaman başlıyor? A Milli takım Euro 2024 maç takvimi?

Abone Ol

Ay-yıldızlı temsilcimiz, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde son hazırlık maçına Polonya karşısında çıkacak. İtalya ile oynanan mücadele golsüz berabere sona ererken gözler Polonya karşılaşmasına çevrildi. A Milli Takım, 14 Haziran’da başlayacak turnuva öncesinde sahadan galibiyetle ayrılarak moral depolamak istiyor. Polonya ile daha önce 17 kez karşı karşıya gelen milliler, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı. Gözler ise şampiyona öncesinde Montella’nın kadro tercihine çevrildi. Peki Polonya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Polonya - Türkiye maçına ilişkin detaylar…

A Milli Takım Polonya Maçı Hangi gün ve Hangi Saatte ?
EURO 2024 hazırlıkları kapsamında A Milli Futbol Takımı, 10 Haziran Pazartesi günü Polonya'da deplasmanda mücadele edecek.  Mücadele Saat 21:45’te TRT Spor’da canlı yayınlanacak. 

A Milli Takım Avrupa Şampiyonası Maçları Ne zaman Başlıyor? Euro 2024 Maç Takvim?
Ay-yıldızlı takımımız, EURO 2024'te ilk maçını 18 Haziran tarihinde Gürcistan'da oynayacak.y-yıldızlılar ikinci maçını 22 Haziran’da Portekiz ile üçüncü mücadelesini 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile oynayacak.

18 Haziran 2024

Türkiye- Gürcistan

Portekiz-Çekya

22 Haziran 2024

Türkiye-Portekiz

Gürcistan -Çekya

26 Haziran 2024

Çekya-Türkiye

Gürcistan -Portekiz

HABER MERKEZİ