Bingöl Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş ve Yürütme Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi.
Bingöl Kent Konseyi'nin çalışmaları ve çalışma grupları hakkında bilgiler veren Açıkbaş, önümüzdeki dönemde çalışma gruplarını oluşturarak şehrin sorunları ile ilgili raporlar hazırlayıp ilgili kurumlara sunacaklarını ve bunların takipçisi olacaklarını söyledi.

Bingöl Kent Konseyi bünyesinde; kentsel dönüşüm ve imar, tarım ve hayvancılık, doğal afetler ve eylem planı, doğa ve çevre, gençlik ve spor, kültür ve sanat, eğitim ve aile, sivil toplum koordinasyon, sağlık ve engelli, ekonomi, proje, insani yardım, insan hakları, basın ve sosyal medya ile kadın ve gençlik alanlarında çalışma grupları oluşturacaklarını ve bu gruplar için üye kabulüne başladıklarını ifade eden Açıkbaş, çalışma gruplarında yer almak isteyenleri kent konseyine davet etti.

HİÇBİR AYRIM OLMAYACAK

Bingöl Kent Konseyi olarak herkese eşit mesafede olacaklarının ve sorunlara tarafsız bir şekilde yaklaşacaklarının altını çizen Açıkbaş, “Kent Konseyi çalışmalarında, gerek siyasi gerekse toplumsal hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Toplumun her kesiminden yurttaş, katılmak istediği ölçüde bu yapının bir parçası olarak çalışmalarda yer alabilecek” dedi.

SONUÇ ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ

Kahvehanede Oturan Husumetlilerine Kurşun Yağdırdılar: 2 Yaralı Kahvehanede Oturan Husumetlilerine Kurşun Yağdırdılar: 2 Yaralı

Bingöl Kent Konseyi'nde sonuç odaklı çalışmalar yürüteceklerini belirten Açıkbaş, şunları söyledi: "Çalışma gruplarımızı oluşturduktan sonra, her kurum ile ilgili raporlar hazırlayacağız ve bu raporları ilgili kurumlara sunacağız. Sunduğumuz raporların takipçisi olacak ve sorunların çözülmesi için gayret göstereceğiz.”
EROL YILMAZ