Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Adaklı-Sancak grup yolunun 7 kilometrelik bölümünde başlatılan sıcak asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları yanısıra toplamda 13 köy yolunda da 35 kilometre ikinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı. 
İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programı kapsamında Adaklı-Sancak Grup yolundaki 7 kilometrelik Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) çalışmasını tamamladı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde çalışmaları tamamlanan yol, sürücülerin daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak. 
Yine Adaklı ilçesine bağlı 8 köy, 5 mezra olmak üzere 13 köy yolunda da ikinci kat sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı. Toplamda 35 kilometrelik yolda çalışmaların tamamlandığı belirtilerek, çalışmalara yatırım programları kapsamında devam edileceği kaydedildi. 

Adaklı Sancak Yolunda Asfalt Çalışmalarına Başlandı Adaklı Sancak Yolunda Asfalt Çalışmalarına Başlandı

KÖY YOLLARINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Adaklı-Sancak Grup yolundaki çalışmaların devam edeceğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, “2024 yılı yatırım programı çerçevesinde Adaklı-Sancak grup yolunun 7 kilometresini tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Geçtiğimiz yıl da 5 kilometresini tamamlamıştık. Toplamda 12 kilometre yol BSK ile kaplanmış oldu. Bölgedeki çalışmalarımız, yatırım programlarına göre devam edecek. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: EROL YILMAZ