Erbakan: Belediyecilikte Faiz ve Borç Dönemi Tarihe Karıştı! Erbakan: Belediyecilikte Faiz ve Borç Dönemi Tarihe Karıştı!

Bingöl Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, öğrencilerin yaşadığı ulaşım sorununa çözüm getirdi. Bingöl merkezde okula gitmekte zorlanan öğrencilere özel servis aracı tahsis eden Tartar, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Başkan Tartar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bingöl'de eğitim gören öğrencilerimiz için, öğrencilerin gidiş-geliş saatlerinde yalnızca öğrencilerimizi taşıyacak bir servis aracı tahsis ettik. Bu aracın iç döşemesi, bakımı ve onarımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Pazartesi gününden itibaren Genç-Bingöl arasında 10 TL ücret karşılığında öğrencilerimizi okullarına ulaştıracağız" dedi.

Tartar ayrıca, 4 ilköğretim okulunun bahçe ve çevre düzenlemelerinin tamamlandığını belirterek, "Çocuklarımıza daha güzel bir ortam hazırladık. Eğitim camiasına katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Tartar, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olsun. Rabbim onlara zihin açıklığı, sağlık ve başarılar versin" dedi.

HABER: EYLEM ÖZEN