Taze fasulyede fiyatlar düşecek mi? Taze fasulyede fiyatlar düşecek mi?

Bingöl Belediyesi, neredeyse yapacağı her çalışma için kredi almaya başladı. Haziran ayı meclis toplantısında kent meydanı için 150 milyon TL, yol ve kaldırım işleri için 90 milyon TL kredi talebinde bulunan Bingöl Belediyesi, yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hatları için de 60 milyon TL kredi talebinde bulundu.
Kredi talebi ile ilgili Bingöl Belediyesi Meclisi’nde alınan kararda, şu ifadelere yer verildi; “İlimiz genelinde yağmursuyu ve kanalizasyon şebeke hatları yapım çalışmaları belirlenen ihtiyaçlara göre belediyemizce yapılmaktadır. Bu nedenle 2024 yılı yatırım programımızda yapılacak olan altyapı çalışmalarına esas, teknik elemanlarımızca yapılan zemin etütleri sonucu Yeşilyurt Mahallesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi, İnalı Mahallesi, Kültür Mahallesi ve Simani Mahallesinde kısmi yağmursuyu ve kanalizasyon şebeke hatlarının yapılmasına ve Selahattin Eyyubi Mahallesinde kanalizasyon şebeke hattı bulunmayan ve mülkiyeti belediyemiz imar alanında kalan yerleşkenin kanalizasyon atıklarının deşarjı için 1 adet prefabrik betonarme foseptik yapılmasına ihtiyaç duyulduğu tespit edilmiştir.
Bu nedenle söz konusu altyapı hizmetlerinin (Yağmursuyu ve Kanalizasyon Şebeke Hatları) yapılması için belediyemiz bütçe imkanları kısıtlı olduğundan İller Bankası A.Ş.’den 60 milyon TL kredi kullanılmasına, tüm iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a yetki verilmesine oy çokluğu ile karar verildi.”
(Haber Merkezi)