Bingöl DEVA Partisi 2. İl Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleştirildi. Kongrede, Nihat Baraç il başkanı olarak seçildi. Divan başkanlık seçiminden sonra konuşma yapan Baraç, seçime katılan tüm delegelere ve partili arkadaşlarına teşekkür etti. Konuşmasında Bingöl ilinin sorunlarına değinen Baraç, özellikle fahiş kiralar ve ekonomik sorunlar üzerinde durdu.

Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı

"EKONOMİK SORUNLARIN SORUMLUSU İKTİDAR PARTİSİ"

Nihat Baraç, Bingöl'deki ekonomik sorunların üst düzeye çıktığını belirterek, bunun sorumlusunun iktidar partisi olduğunu ifade etti. "Günümüz şartlarında birçok Bingöllü gencinin yurt dışına çıkmak için çeşitli yollara başvurduğunu görüyoruz" diyen Baraç, DEVA Partisi'nin bu sorunlara çözüm üreteceğini vurguladı.

“BİNGÖL’ÜMÜZÜN DEVA’SI HAZIR”

Konuşmasına devam eden Baraç: “Biz halkımıza DEVA Partisinin eylem planlarından söz etmeye devam edeceğiz. Bingöl’ün çarpık kentleşme sorunu, kentsel dönüşüm, işsizlik ve genç beyin göçü sorunlarına deva olmak için bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Sayın genel başkanımız Ali Babacan önderliğinde Ülkemizin ve Bingöl’ümüzün DEVA’SI HAZIR diyoruz.  Yönetim kurulu üyelerimizle çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin.”

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TANITILDI

Kongrede ayrıca yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Baraç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bingöl'ün sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve halkın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Baraç, DEVA Partisi'nin Bingöl'de daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini ve halkın desteğiyle büyüyeceğini belirtti.

HABER: EYLEM ÖZEN