Bingöl Devlet Hastanesi asansörlerinde sorun yaşayan hasta ve hasta yakınlarının, yürütülen çalışmalar neticesinde asansörlerin yenilenmesi ile artık sorun yaşamayacakları belirtildi. 
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki asansör sorununun çözüme kavuşturulduğu bildirildi. Geçtiğimiz günlerde ihale edilerek onarım çalışmaları yürütülen hastane asansörlerinin yenilenmesinde ilk etabın tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu kaydedildi. 
Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Samet Tatlı, yaptığı açıklamada, "Ana asansörlerimizden ikisi hem kabini hem sistemi dahil olmak üzere komple yenilenerek bugün itibariyle faaliyete başladı. Hem kapasitesi daha geniş,

Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı

Asansör1hem de önceki asansörlere göre daha hızlı olan asansörlerimiz ayrıca kamu spotu içeren mesajlarla giydirildi. Hastanemizin diğer cephesinde bulunan asansörlerimiz ise hizmet vermeye devam etseler de  yenileme kapsamında onların da daha geniş ve hızlı asansörlerle değiştirilmesi çalışmaları başlatıldı. Vatandaşlarımıza ve hastanemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
HABER MERKEZİ