Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Bingöl Devlet Hastanesi çatısı altında hizmet vermeye başlamasıyla birlikte röntgen ve görüntüleme konusunda yaşanan yoğunluğun çözümüne yönelik önemli bir adım atıldı!.. Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda yeni bir röntgen cihazının faaliyete geçmesi için gerekli izinler alınarak, röntgen odasının fiziki koşulları yönetmeliklere uygun hale getirilerek beşinci röntgen cihazı hizmete sunuldu. 

HASTANEDE RÖNTGEN ALANINDA YAŞANAN SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

Bingöl Devlet Hastanesi'nde bu alanda yaşanan önemli bir sorunu çözüme kavuşturduklarını belirten Başhekim Uzm. Dr. Samet Tatlı,

SİBERAĞ-7'de 24 İlde 46 Şahıs Yakalandı SİBERAĞ-7'de 24 İlde 46 Şahıs Yakalandı

"Röntgen konusunda cihaz sayısı yetersiz kalmış, cihazı koyacak fiziki şartlara sahip odamız da bulunmamaktaydı. İvedi bir şekilde fiziki yapısını röntgen cihaz çekimine uygun getirdiğimiz odamız için gerekli tüm izinleri aldıktan hemen sonra cihazımızı odamıza yerleştirdik ve çekimlere başladık. Kısa süre içerisinde gerekli teknik ve ekipman desteğini organize ettikten sonra sistemsel düzenlemeleri de bitirdik ve an itibariyle vatandaşlarımız 5. röntgen cihazından çekim yapabilmektedirler. Süreç içerisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kaliteli ve sağlıklı hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tekrardan hastanemize ve Bingölümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi. 
EROL YILMAZ