Diyarbakır-Bingöl karayolunda seyir halindeki otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan 1'i çocuk 6 kişiden durumu ağır olan 2 kişi hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR-BİNGÖL KARAYOLUNDA KORKUNÇ SALDIRI

Dün akşam saat 21.00 sıralarında Diyarbakır-Bingöl karayolunun 28. kilometresinde meydana gelen olay, yolda seyir halindeki 07 AUD 321 plakalı otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla gerçekleşti. Plakası ve kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonucu otomobilde bulunan altı kişi yaralandı. Yaralılardan biri çocuk, biri kadın. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastanelere kaldırdı.

Yaralılardan durumu ağır olan üç kişiden Hebun Fahrioğlu ve Reşit Akyol, Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu kritik olan çocuk ise yoğun bakımda tedavi altına alındı ve hayati tehlikesi sürüyor. Diğer yaralıların tedavileri devam ederken, saldırının neden ve nasıl gerçekleştiği ile ilgili soruşturma derinleştiriliyor.

İHA

Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı Mersin'den Bingöl'e Ralli Heyecanı