YAŞAM

Bingöl İçin 5 Günlük Hava Durumu!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Bingöl'de bu hafta yoğun sıcakların ardından sağanak yağışların etkili olacağı bekleniyor. İşte Bingöl'de bu haftanın hava durumu detayları...

Abone Ol

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Bingöl'de bu hafta yoğun sıcaklıkların ardından sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. İşte Bingöl'de bu haftanın hava durumu detayları...

15-16-17 TEMMUZ: YOĞUN SICAKLIKLAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Doğu Karadeniz kesiminde yağmur beklenirken Bingöl'de haftanın ilk üç günü güneşli bir hava hâkim olacak. Hava sıcaklıklarının en yüksek pazartesi 35, salı 36, çarşamba günü ise 37 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

18-19 TEMMUZ: SAĞANAK YAĞIŞLAR GELİYOR

Perşembe ve cuma günleri ise Bingöl'de yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının en yüksek perşembe günü 35 derece, cuma günü ise 34 derece olacağı öngörülüyor. 

DİKKAT! UZMANLAR UYARIYOR!

Bingöl’de bu hafta yaşanacak sıcaklık artışları nedeniyle uzmanlar, özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalığı olan bireylerin güneşin en etkili olduğu saatlerde dışarı çıkmamaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, yeterli sıvı alımının sağlanması ve serin yerlerde bulunulması gerektiği hatırlatıldı. Yağışlı günlerde ise ani su baskınlarına ve kaygan zeminlere karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.