EĞİTİM

Bingöl Umut Kervanı’ndan, Kırtasiye Yardımı Çağrısı

Bingöl Umut Kervanı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Abone Ol

Bingöl Umut Kervanı Derneği 2024-2025 yılı eğitim-öğretim sezonunda muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımı için kolları sıvadı.

Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, kırtasiye malzeme fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek, buna bağlı olarak muhtaç aile başvuru sayılarında artış olduğunu söyledi.

KIRTASİYE PAKETİ BİN LİRA

Kırtasiye paketinde bir öğrenci için okul başlangıcında olması gereken her şeyin olduğunu belirten Gönül, kırtasiye paketi bedelinin bin lira olduğunu ifade ederek, “İmkanlarımız kısıtlı ve başvuru sayısı çok fazla. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

BAŞVURU SAYISINDA ARTIŞ VAR!

Ekonomik koşullar nedeniyle başvurularda artış olduğunu kaydeden Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz kırtasiye yardımlarımızı İnşallah 2024-2025 yılı eğitim-öğretim sezonunda da öğrencilerimize ve muhtaç ailelerimize dağıtacağız. Bu yıl imkânlarımız kısıtlı, biraz da ekonomik sebeplerden dolayı başvuruda bulunan ailelerin sayısı gittikçe çoğalmaktadır. Öğrencilerimiz; kırtasiyeye yönelik kalem, defter silgi şeklinde isteklerini sıralamaktalar. Bizler de Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak hayırsever kardeşlerimizden bağışlarımızı aldık. Cenab-ı Allah nasip ederse en kısa sürede bu ailelerimizin çocuklarına kırtasiye yardımlarımızı ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

KATKI SUNMAK İSTER MİSİNİZ?

Gönül, “Kırtasiye paketimiz bin liradır. Bir öğrencimize okula başlarken lazım olacak her malzeme bu paketin içinde yer almaktadır. Kırtasiye paketi içerisinde; okul çantası, okul defteri, suluk, boya çeşitleri gibi kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır. Katkı sunmak isteyen herkesi davet ediyoruz, küçük-büyük demeden bir kalem, bir silgi de olsa katkılarınızı bekliyoruz. Allah razı olsun” diye  konuştu.

Gönül, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı: Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL / İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70

HABER MERKEZİ