Bakanlık Uyardı: Yumurtaların Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Geliyor? Bakanlık Uyardı: Yumurtaların Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Geliyor?

Bingöl Üniversitesi, çeşitli birimlerinde görevlendirmek üzere toplamda 23 sözleşmeli personel alacak.

Üniversite rektörlüğünden gelen duyuruda;Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere

06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın ek 2. maddesinin (b)fıkrasına uyarınca 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacağı 10.06.2024 tarihli Resmî Gazetede yayınlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Başvuru Adresi

Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli başvurulardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Posta yoluyla başvuru yapacak olan adaylar “Selahaddin-i Eyyübi Mah. Üniversite Cad No:1 Merkez/Bingöl” adresine evraklarını gönderecektir.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Yapılan duyuruda Son başvuru tarihi 24 Haziran 2024 olarak belirtildi.

BAŞVURU SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABER MERKEZİ