5. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da düzenlendi. Geçen hafta düzenlenen Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında, aşçılık ve pastacılık yarışması da düzenlendi. Yarışmaya Bingöl Üniversite Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, hem üniversiteler kategorisinde hem de bireysel kategoride yarıştılar. Üniversiteler kategorisinde Bingöl Üniversitesi ikinci olurken, bireysel kategoride ise Bingöl Üniversitesi öğrencisi Hakan Buzğan birinci oldu.
BAŞARILI ÖĞRENCİLER REKTÖR ÇAPAK’I ZİYARET ETTİ
Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, 5. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı dönüşü, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak’ı ziyaret etti. Rektör Çapak, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Abdulkadir BEĞSARI
Bingöl Üniversitesi öğrencisi, gurme yarışmasında birinci oldu
Diyarbakır’da düzenlenen 5. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında Bingöl Üniversitesi ikinci olurken, bireysel kategoride Hakan Buzğan birinci oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

Bingöl’de 26 Personel Alınacak, Başvurular Pazartesi Günü Başlıyor

Kültür TOKİ’de 239 Konut ve 192 Ticari Alan Ne Zaman Satılacak? İşte Son Gelişmeler!

2025 Ramazan Bayramı Tatili Süresi Belli Oldu! Takvim Açıklandı

Bingöl Havaalanını JÖH’ler Koruyor !

Bingöl'ün de Yeraldığı 5 İl İçin Uyarı Yapıldı!

Bingöl'de 'Su Kesintisi' 2 Mahallede Yaşamı Durma Noktasına Getirdi!