Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, bu yıl hizmete giren Arı Tanıtım Ofisi'nde basın mensuplarıyla biraraya geldi. 
Yaz sezonuyla birlikte Bingöl Üniversitesi bünyesinde çeşitli çalışmaların devam edeceğini belirten Rektör Çapak, bu kapsamda arıcılık ile ilgili programlara yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti. Üniversitede öğrencilere yönelik formasyon programı ve yaz okulu açılacağını belirten Prof. Dr. Çapak,

bir programda en az 15 öğrencinin talebi doğrultusunda yaz okulu açılacağını ifade etti. 

YAZ SEZONUNDA DA ÇALIŞMALARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ

Bingöl Üniversitesi'nin Genç yolu üzerindeki Uygulama Merkezi'nde 5 dönümlük alanda Yedisu Horoz Fasulyesi ekildiğini söyleyen Çapak, bu merkez bünyesinde küçükbaş hayvan ve kümes hayvanları yetiştirilmesine yönelik çalışmalar da yapacaklarını söyledi. Üniversite olarak insanların rahat edeceği ortamlar oluşturulmasına yönelik çalışmalar kapsamında hobi bahçeleri kurulması gibi çalışmalar da yürüteceklerini dile getiren Prof. Dr. Çapak, Bingöl Üniversitesi'nin yaz sezonunda da çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğine dikkat çekti. 

Sağlık Turizminde Hedef 5 Milyon Turist Sağlık Turizminde Hedef 5 Milyon Turist

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ, ÇALIŞMALARIYLA GELECEĞE DAMGA VURACAK!

Rektör Çapak, Bingöl Üniversitesi bünyesindeki Diş Hastanesi'ni önümüzdeki sezona yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek bu merkezin aynı anda 102 hastaya hizmet verebilecek kapasitede olduğunu dile getirdi. Yine Bingöl Üniversitesi bünyesinde fizik-tedavi uygulama alanı ile sağlık turizmine katkı sunacak çalışmaları olacağını kaydeden Çapak, "Fizik-Tedavi Merkezi'ni Bingöl Devlet Hastanesi yakınında yapmak istiyoruz. Aynı zamanda geleceğe yönelik Araştırma Hastanesi altyapısını da oluşturmayı hedefliyoruz. Bingöl Üniversitesi Bingöl için yürüteceği çalışmalarla geleceğe damga vuracaktır" diye konuştu.
EROL YILMAZ