DÜNYA

Bingöl Üniversitesi'nden Tasarım, Peru'da Sergilenecek

Bingöl Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Erzincan'ın eseri, 22 bin 256 proje arasında Peru Bienali'nde sergilenmeye hak kazanan 560 tasarım arasında yer aldı.

Abone Ol

Bingöl Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi Dr. Mahmut Erzincan'ın tasarımı, kültür, sanat ve tasarım alanında dünyanın önde gelen organizasyonlarından olan Peru Bienali'nde seçilen 560 eser arasında yer aldı. 
Dünyanın çeşitli ülkelerinden 22 bin 256 proje başvurusunun değerlendirildiği Peru Uluslararası Kültür, Sanat ve Tasarım Bienali'nde, Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinden grafik tasarımcı Öğretim Görevlisi Mahmut Erzincan'ın tasarımı, 13 kategoriden seçilen 560 proje arasında yer alma başarısı gösterdi. 
Dr. Erzincan'ın tasarımı, Peru'nun Lima kentinde düzenlenecek ana sergide 560 eser arasında sergilenecek. 
Bingöl Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, dünyanın dört bir yanından şirketler, topluluklar ve kurumları biraraya getiren ve tasarım endüstrisini teşvik etmenin yanısıra sosyal, kültürel katkı sağlayan tasarım çalışmalarının tanıtarak sergileyen Peru Bienali'nde tasarımı sergilenecek olan Öğretim Görevlisi Dr. Mahmut Erzincan başarısından ötürü tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.