YAŞAM

Bingöl’de 18 Ekim’de Planlı Elektrik Kesintisi

Bingöl'de 18 Ekim Perşembe günü Fırat EDAŞ tarafından yatırım ve bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bingöl’ün hangi köylerinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı?

Abone Ol

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bingöl’de güncel elektrik kesintilerini duyurdu. Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı? Bingöl’de elektrik kesintileri var mı? Bingöl’de elektrik kesintisi olacak mı? Genç’te elektrik kesintisi olacak mı? Solhan’da elektrik kesintisi olacak mı? Karlıova’da elektrik kesintisi olacak mı? Adaklı ’da elektrik kesintisi olacak mı? Yedisu’da elektrik kesintisi olacak mı? Kiğı’da elektrik kesintisi olacak mı? Yayladere’de elektrik kesintisi olacak mı?

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 18 Ekim 2024 Cuma günü Bingöl’ün Yedisu ilçesinde yatırım ve işletme düzeltme çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Kesintinin süresi ve etkilenecek bölgeler hakkında bilgiler şöyle:

Başlangıç Zamanı: 18 Ekim 2024, Cuma, saat 09:00

Bitiş Zamanı: 18 Ekim 2024, Cuma, saat 16:00

Etkilenecek Bölgeler: Kaşıklı köyü, Döşengi Mahallesi

Kesinti Süresi: 7 saat

Ayrıca, aynı gün saat 10:30 ile 17:30 arasında Şenköy köyü merkez mevkii, Merkez Mahallesi, Kabaoluk Mahallesi, Güzgülü köyü, Eski Balta köyü ve Karapolat köyü de kesintiden etkilenecek.
KAYNAK: GÜNCEL KESİNTİLER