Saros'ta Dalgıçlar Batık Gemiyi Görüntüledi Saros'ta Dalgıçlar Batık Gemiyi Görüntüledi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl'de 8-22 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Vali Usta, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, 2 kilogram esrar, 7.6 gram ot esrar, 5.73 gram esrar maddesi, 0.91 gram metamfetamin, 16 bin 164 kök kenevir, 39 adet hap, 1 adet içme aparatı, 3 bin 267 kök skunk bitkisi ele geçirildiğini, operasyonlarda 7 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Öte yandan aynı tarihler arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen denetimlerde 141 bin 846 şahsın sorgulandığını, aranan 739 şahıs tespit edildiğini, bunlardan 6'sının tutuklandığını belirten Vali Usta, 22 bin 515 aracın denetlendiğini, 2 bin 851 araca cezai işlem uygulandığını, 70 aracın da trafikten men edildiğini açıkladı. 
Vali Usta, "Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları başarıyla gerçekleştiren Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Amacımız; hemşehrilerimizin de yardımlarıyla Bingölümüzü daha güvenli ve huzurlu bir kent yapmaktır. Desteklerinizle daha iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz" dedi. 
HABER MERKEZİ