KARLIOVA

Bingöl'de 3 Daimi Personel Alınacak

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından üniversite mezunu 3 daimi personel alımı yapılacak.

Abone Ol

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV( tarafından üniversite mezunu 3 daimi personel alımı yapılacak. 
Karlıova Kaymakamlığı SYDV tarafından daimi personel alımı kapsamında üniversite mezunu 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile 1 Büro Görevlisi olmak üzere toplam 3 daimi personel alınacağı duyuruldu. 

BAŞVURU VE MÜLAKAT TARİHİ

Karlıova SYDV'de 3 daimi işçi alımı için başvurular bugün itibari ile başlarken 10 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek. Başvurular sonrasında mülakat görüşmesi ise 16 Ekim Çarşamba günü Karlıova Hükümet Konağı Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılacak. 

MÜRACAAT GENEL ŞARTLARI

Daimi personel alımı için genel şartlar ise şöyle: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, 40 yaşından gün almamış olmak, erkekler için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, başvuru tarihi itibariyle geçerli 2023 veya 2024 KPSS'den KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe, ehliyet, bilgisayar kullanımı gibi özel şartları taşımak. 

ÖZEL ŞARTLAR 

Özel şartlar ise şöyle: İlan tarihinden itibaren Karlıova ilçe sınırlarında ikamet etmek, sosyal iletişim becerisine sahip olmak, bilgisayar ve ofis programlarını kullanıyor olmak, görev gereği saha çalışmasında görevini yapmaya engel herhangi bir durum bulunmaması.