Konut Fiyat Endeksinin En Yüksek Olduğu İllerden Biri Bingöl Konut Fiyat Endeksinin En Yüksek Olduğu İllerden Biri Bingöl

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 8 kadrolu personel alımı yapılacak. Türkiye genelinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Taşra Teşkilatında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere 'Sözleşmeli Personeli Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' kapsamında KPSS B Grubu puan sıralamasına göre Türkiye genelinde alım yapılacak 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı kapsamında Bingöl'de İller Bankası Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere 6 kadın, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere 2 erkek personel alımı yapılacak. Kadrolara alım yapılacak 8 personel, ortaöğretim mezuniyet derecesinde olacak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar kapsamında mülakatsız olarak 2 bin 390 sözleşmeli bakım personeli alımı yapacağını duyurdu. Alım süreci, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı çerçevesinde olacak.

Başvurular, 15 Ekim 2024 ile 30 Ekim 2024 tarihleri arasında, saat 23:59’a kadar e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı platformu aracılığıyla yapılacak. Adayların, belirtilen süre içinde elektronik ortamda başvuru yapmaları gerektiği belirtilirken aksi takdirde başvurular geçersiz sayılacak.

Duyuruda, gerçeğe aykırı belge sunan veya yanlış beyanda bulunan adaylar hakkında yasal işlem yapılacağı ve atamaların iptal edileceği uyarısı da yapıldı. Ayrıca, daha önce ataması yapılanlar ise kendilerine ödenen tutarları yasal faiziyle birlikte geri ödemeleri gerekecek.

İlan metnine ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

Kaynak: HABER MERKEZİ