Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan 8 yıldır aranan S.B. isimli şahıs, JASAT dedektiflerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı.

Aralarında hırsızlık, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve hükümlü veya tutuklunun kaçması gibi suçların bulunduğu birçok suçtan aranan ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B., Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca  yakalandı. Mahkemeye sevk edilen firari şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın Açıklaması;

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca sorumluluk alanında emniyet ve asayişin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde aralarında; “Hırsızlık, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçları başta olmak üzere birçok suçtan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunan S.B. isimli şahıs, JASAT dedektifleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar neticesinde kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye sevk edilen firari şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik görev etkinliğini artırmak için mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.”

SİBERAĞ-7'de 24 İlde 46 Şahıs Yakalandı SİBERAĞ-7'de 24 İlde 46 Şahıs Yakalandı

HABER MERKEZİ