GÜNDEM

Altyapı ve Kavşak Düzenleme Çalışmaları

Bingöl Belediyesi, altyapı çalışmalarının yanısıra Genç Caddesi'nin Tugay Tepesi mevkiinde kavşak düzenleme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Abone Ol

Bingöl Belediyesi tarafından kentin altyapısının daha sağlam ve dayanıklı hale getirilmesi kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından Kültür Mahallesi'nde yeni kanalizasyon hattı yapım çalışmaları yürütüldü. Kentte altyapı çalışmalarının yanısıra yol düzenleme çalışmaları kapsamında Genç Caddesi Tugay Tepesi mevkiinde yol genişletme, kavşak düzenlemesi, orta refüj ve asfalt çalışması yürüten Belediye ekipleri, sona yaklaştığı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

"KONFORLU YOLLAR İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Bingöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Şehrimizin altyapısını daha sağlam, daha dayanıklı hale getiriyor; yeni kanalizasyon hatları oluşturuyoruz. Her adımda daha iyi bir Bingöl için çalışıyoruz. Yol genişletme, kavşak düzenleme, orta refüj ve asfalt çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Güvenli ve konforlu yollar için gece-gündüz çalışıyoruz" denildi.