Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl'de çeşitli suçlardan arama kaydı bulunanların yakalanmasına dönük operasyonlarda 6 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'nın açıklamasında, şu bilgilere yer verildi;

Bingöl İl jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ile Genç, Solhan ve Karlıova İlçe Jandarma Komutanlıkları unsurlarınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan titiz çalışmalar sonucunda;

Hizmet Üretim Endeksinde Azalma Kaydedildi Hizmet Üretim Endeksinde Azalma Kaydedildi

Basit yaralama suçundan arama kaydı bulunan 2 şahıs,

Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan arama kaydı bulunan 2 şahıs,

Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma suçundan arama kaydı bulunan 1 şahıs,

6 ayrı suçtan arama kaydı bulunan 1 şahıs olmak üzere

Toplam 6 şüpheli şahıs icra edilen operasyonlarda yakalanmış olup, Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alınarak adli işlemlere başlanmıştır.

Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan arama kaydı bulunan 2 şahıs Elâzığ T Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne, 6 ayrı suçtan 1 şahıs ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bingöl Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edilmiştir.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik görev etkinliğini arttırmak için mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.

HABER MERKEZİ