Filistin'de yaşanan acılara dikkat çekmek amacıyla Bingöl Valiliği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü'nün katkılarıyla hazırlanan "Bağrımdaki Sızı Gazze Şiirleri Antolojisi" kitabının lansmanı gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Gül, İl Müftüsü Celal Sürgeç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ve çok sayıda davetli katıldı.

Diyarbakır'da bir çocuk, harçlıklarını biriktirip Filistinli akranlarına gönderdi. Diyarbakır'da bir çocuk, harçlıklarını biriktirip Filistinli akranlarına gönderdi.

58 şairin Gazze hakkındaki şiirlerinden oluşan antolojinin tanıtımında, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdülhakim Koçin’in konuşmacı olarak yer aldığı "Filistin'i An-la-mak" başlıklı program düzenlendi. Şairlerin, Gazze üzerine kaleme aldıkları şiirleri okumalarının ardından müzik dinletileriyle program sona erdi.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11.21.44 (1)Whatsapp Image 2024 10 19 At 11.21.44