Bakanlık Uyardı: Yumurtaların Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Geliyor? Bakanlık Uyardı: Yumurtaların Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Geliyor?

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuk baldırından yaralanırken, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Edinilen bilgiye göre, Karlıova ilçe merkezinde Turgut Özal Mahallesi'nde dün akşam saat 18.00 sıralarında evlerinin yakınında arkadaşlarıyla oyun oynayan 8 yaşındaki M.A. bir grup başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşlar ve minik çocuğun ailesinin müdahalesiyle saldırgan köpekler kaçarken, M.A. Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildi. Hastaneden taburcu olan M.A. olayı şöyle anlattı: "Oyun oynuyorduk, inşaatın oraya gittik. Köpek oradaydı ve bana baktı, ısırdı. Ablam bağırdı, ablamın üstüne düştüm ben. Ondan sonra bir tane abi geldi, annem geldi ve beni hastaneye götürdüler. İlaç verdiler, iğne vurdular” dedi. Yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istediklerini belirten amca Yakup Aksoy ise "Dün akşam saat 18.00 sıralarında ben yoktum burada, köydeydim. Yeğenime köpekler saldırmış, başıboş köpekler. Bir an önce bunlara bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Çocuklar korkusundan evden dışarı çıkamıyor artık. Uzaklarda yakalasaydı Allah bilir başına ne gelirdi? Yetkililerin bunlara bir çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
İHA