Bingöl Ilıcalar Belediye Başkanı Eşref Varol, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. Varol’un yanı sıra 5 Belediye Meclis Üyesi de görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu.

Başkan Eşref Varol, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Sizlerin değerli talepleri neticesinde başlatmış olduğumuz adaylık sürecini, büyük teveccühünüzle 31 Mart 2024 gecesi zaferle sonuçlandırdık. Aradan geçen süre zarfında sizlerle çıktığımız bu yolda ortak düşünce ile hareket ederek sizlerin taleplerinize öncelik gösterdim.

Bununla birlikte bugüne kadar bizlere kucak açan, sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde hizmet ve çalışmalarımızı yapma gerekliliği hasıl olmuştur. Siz kıymetli hemşerilerimizin kutsal emanetini taşıyıp; her zaman olduğu gibi yine sizlerin talebini aldık, alacağız ve her kararımızda uygulayacağız.

Tüfeğine Mermi Doldururken Kendini Vurdu Tüfeğine Mermi Doldururken Kendini Vurdu

Aldığımız karar, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir. Bu konuda bizlere destek veren ve büyük teveccüh gösteren Ilicalar  halkımıza teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim.

Gördüğümüz lüzum üzerine Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanı olarak şahsım ve 5 Belediye Meclis Üyemizle (Murat Kaymazalp, Yilmaz Tokay, Ali Kaylıalp, Mehmet Kuyuldar ve Nihat Kuyuldar) birlikte istifa etmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ