EĞİTİM

Bingöl'de Bilim ve Teknoloji Şenliği Başlıyor!

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Yerden Göğe Bilim ve Teknoloji Şenliği' 17-19 Ekim tarihlerinde Bingöl Üniversitesi'nde ziyaretçilere açık olacak.

Abone Ol

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında düzenlenecek olan Yerden Göğe Bilim ve Teknoloji Şenliği, 17-19 Ekim tarihleri arasında Bingöl Üniversitesi kampüsünde ziyaretçilerine kapısını açacak. 40 farklı atölyenin standlarının yer alacağı Bilim Şenliği'nde deneyler, sanat etkinlikleri, bilim gösterileri, oyunlar, yapay zeka etkinlikleri, ekoloji-çevre etkinlikleri, sergiler ve yarışmalardan oluşan 655 etkinlik ziyaretçilere açık olacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında 17-19 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan organizasyon için hazırlıklarını sürdüren İl Müdürlüğü AR-GE ekibini ziyaret ederek planlamalar ve son hazırlıklarla ilgili olarak istişarelerde bulundu. Bingöl Üniversitesi kampüsünde düzenlenecek olan Bilim Şenliği'nin tüm vatandaşların davetli olduğu duyuruldu.  
EROL YILMAZ