GÜNDEM

Bingöl’de Bir Gecede 3 Farklı Noktada Operasyon

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, bir gecede üç farklı noktada gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı.

Abone Ol

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, bir gecede üç operasyona gerçekleştirdi.  3 farklı noktada ve farklı saat aralıklarında gerçekleşen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti ve kullanımını engellemek amacıyla yerel satıcılara yönelik denetimler yapan Narko Timleri, narkotik suçlarla mücadelede eğitimli narkotik köpekleride eşlik etti.

Metamfetamin Baskını: 3 Şüpheli Gözaltında!

İlk operasyonda, şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramalarda tuvalet deliğine atılmış 0.81 gram metamfetamin ve ikamet içerisinde 0.44 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu operasyonda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı ve haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tahkikata başlandı.

Sokak Satıcılarına Operasyon: 4 Gözaltı ve Uyuşturucu Ele Geçirildi!

İkinci operasyonda, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 4 hedef şahsın delillendirilmesi sağlandı. Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda yakalanan 2 şüpheli hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapıldı. Bu operasyonda, 2.92 gram toz esrar ve 7.76 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca, Solhan ilçesindeki başka bir operasyonda, evlerinde 1.60 metre boyunda Hint keneviri ve 34.54 gram esrar bulunan 2 şüpheli şahıs da gözaltına alındı.

 25 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi!

Üçüncü operasyonda ise Genç İlçesi’nde meydana gelen bir kovalamaca sonucunda yakalanan araçta, 100 gram toz esrar ve 24.900 kilogram skunk esrar ele geçirildi. Toplamda 25 kilogram uyuşturucu madde ile birlikte şüpheli şahıs yakalandı ve çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

HABER MERKEZİ