Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Bingöl bu hafta oldukça değişken bir hava durumu olacak. Haftanın ilk günlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, hafta sonuna doğru hava koşullarında bir iyileşme gözlemlenecek. İşte Bingöl'de bu hafta hava durumu detayları:

Bingöl'de bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteorolojiye göre en yüksek sıcaklık 32 derece olacak.

10 EYLÜL SALI: GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI

Salı günü Bingöl’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteorolojiye göre, bu yağışlara rağmen hava sıcaklığı gün boyunca 32 dereceye kadar yükselecek. Vatandaşların, ani ve şiddetli yağışlara karşı dikkatli olması ve sel baskınlarına karşı tedbirli olmaları tavsiye ediliyor.

11 EYLÜL ÇARŞAMBA: SICAKLIKLAR ARTIYOR

Çarşamba günü ise Bingöl’de yağışlı hava yerini sıcak ve güneşli bir havaya bırakacak. Meteorolojiden gelen bilgilere göre, hava sıcaklığının 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

12 EYLÜL PERŞEMBE: AZ BULUTLU VE SICAK

Perşembe günü Bingöl'de hava az bulutlu olacak ve güneş kendini daha fazla gösterecek. Ancak, bir önceki güne göre sıcaklıklarda hafif bir düşüş yaşanacak. Gün boyunca en yüksek sıcaklık 33 derece olarak tahmin ediliyor.

13 EYLÜL CUMA: PARÇALI BULUTLU BİR GÜN

Haftanın son iş günü olan Cuma, Bingöl’de parçalı bulutlu bir havaya sahne olacak. Gün boyunca bulutlar yer yer güneşi kapatacak, ancak genel olarak sıcak ve ılımlı bir hava hâkim olacak. En yüksek sıcaklık 34 derece olarak tahmin ediliyor.

Bingöl'de İŞKUR 40 Personel Alacak Bingöl'de İŞKUR 40 Personel Alacak

HABER MERKEZİ