Bingöl Kent Konseyi'nden İl Genel Meclisi'ne Ziyaret Bingöl Kent Konseyi'nden İl Genel Meclisi'ne Ziyaret

Bingöl'de son dönemde meydana silahla kurşunlama olaylarındaki artış dikkat çekerken Bingöl kent merkezinde halkın huzurunu bozan ve tedirginliğe yol açan silahla kurşunlama olaylarına bir yenisi eklendi. 
Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Yenişehir Mahallesi Mercan Sokak'ta silah sesleri yükseldi. Çevre sakinleri ve esnafın tedirginlik duyduğu olayın ardından 15.00 sıralarında Mercan Sokak'ta bulunan bir oto yıkamacının önünde duran hafif ticari araçtan inen bir şahıs tarafından silahla çevreye gelişigüzel ateş açıldı. Saldırıda can kaybı olmazken kurşunların isabet ettiği çevredeki ev ve işyerlerinin duvarları ve camlarında hasar oluştu. Çevredeki vatandaşların ve esnafın büyük tedirginlik duyduğu olay sonrası, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gerekli önlemler alınarak inceleme başlatıldı. 

VATANDAŞLAR, SİLAHLI SALDIRI OLAYLARINA KARŞI TEDBİR ALINMASINI İSTİYOR

Vatandaşlar, son dönemde Bingöl merkezde meydana gelen silahlı kurşunlama olaylarının arttığına dikkat çekerek kentte silahlanma ve kurşunlanma olaylarına karşı can kaybı meydana gelmeden gerekli tedbirlerin alınmasını istediler. 
HABER MERKEZİ