GÜNDEM

Bingöl’de Elektrik Kesintisi: 30 Haziran

Bingöl'ün Solhan ve Karlıova ilçelerinde Fırat EDAŞ tarafından gerçekleştirilecek işletme bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

Abone Ol

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bingöl’de güncel elektrik kesintilerini duyurdu. Bingöl’de planlı elektrik kesintisi var mı? Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı? Bingöl’de elektrik kesintileri var mı? Bingöl’de elektrik kesintisi olacak mı? Genç’te elektrik kesintisi olacak mı? Solhan’da elektrik kesintisi olacak mı? Karlıova’da elektrik kesintisi olacak mı? Adaklı ’da elektrik kesintisi olacak mı? Yedisu’da elektrik kesintisi olacak mı? Kiğı’da elektrik kesintisi olacak mı? Yayladere’de elektrik kesintisi olacak mı?

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Bingöl’de çeşitli sebeplerden dolayı planlı elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu. Yatırım ve işletme bakım çalışmaları nedeniyle Bingöl şehir merkezi ve çevre ilçelerde 30 Haziran 2024 Cuma günü belirli bölgelerde elektrik kesintileri olacak. İşte detaylar:

BİNGÖL

Tahmin Edilen Elektrik Kesintisi Süresi: 7 saat

İlçe: Karlıova

Elektrik Kesintisi Başlama Zamanı: 30/Haziran 2024 09.00 saatlerinde

Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı: 30-06-2024 Saati: 16.00

Açıklama: Yatırım Çalışması

Etkilenecek Bölgeler: Su durağı köyü -

Haberin Resmi Kaynağı: Fırat EDAŞ

SOLHAN

Etkilenen: Murat köyü - di̇lektepe köyü - yeni̇dal köyü -

Şehir: Bingöl

Elektrik Kesintisi Başlangıç Zamanı: 30 Haziran 2024 Saati: 09:30

Elektrik Ne Zaman Gelir? : 30.06.2024 Pazar Saati: 16.00

Açıklanan Gerekçe: İşletme Bakım çalışması (Ekip)

Hesaplanan Kesinti Müddeti: 6 saat 30 dakika

Fırat EDAŞ Uyarısı: Bingöl elektrik arıza telefonu 186'dan daha daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilir, şikâyetlerinizi ve isteklerinizi iletebilirsiniz.

KAYNAK: GÜNCEL KESİNTİLER