Bingöl Devlet Hastanesi'nde son dönemde gerçekleştirilen nitelikli cerrahi müdahalelere bir yenisi eklendi. Bingöl Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Uzmanı Dr. Ozan Barut tarafından gerçekleştirilen omurilik tümörü ameliyatı sonucunda felç riski taşıyan hastanın sağlığına kavuşturularak taburcu edildiği belirtildi. 
Beyin Cerrahı Uzm. Dr. Ozan Barut, sırt ve bacak ağrıları şikayetiyle hastaneye başvuran hastaya ileri teknolojiler kullanılarak omurilik tanısı konulduğunu ve sonrasında operasyon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Uzm. Dr. Barut, operasyonda ileri teknoloji ürünü cihazlar yardımıyla mikro cerrahi uygulanarak torakal menenjiomlu hastanın ameliyatının başarıyla gerçekleştirildiğini, hastanın ameliyat esnasında yine ileri teknolojiler kullanılarak felç riskinin en düşük düzeye indirgendiğini belirterek ameliyat sonrasında sağlığına kavuşan hastanın birkaç gün serviste gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini açıkladı.

HASTANEDEKİ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN SÜREKLİ ÇABA SARFEDİYORUZ

SİBERAĞ-7'de 24 İlde 46 Şahıs Yakalandı SİBERAĞ-7'de 24 İlde 46 Şahıs Yakalandı

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Samet Tatlı da, Bingöl Devlet Hastanesi'nin hizmet kalitesini arttırmak için sürekli gayret sarfettiklerini belirterek "Bizler göreve geldiğimizden bu yana sürekli olarak gelişimden yana bir çaba içerisinde olduk. Hastanemizde birçok nitelikli ameliyat ilk kez gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam edecektir. Hekimlerimiz böyle özel ameliyatları plânladıkları zaman bizler de yönetim olarak tüm imkânları seferber ediyoruz ve hastalarımızın en sağlıklı şekilde opere olması için azami özen gösteriyoruz. Bu şekilde hizmetleri çoğaltarak özellikle il dışı sevklerin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Sevk sayılarında geçmişe göre büyük oranda bir azalma var. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha da azalacaktır. Tüm hizmetleri kendimiz vatandaşlarımıza sunacağız. Bir kez daha emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: EROL YILMAZ