Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bingöl’de güncel elektrik kesintilerini duyurdu. Bingöl’ün hangi ilçesinde elektrik kesintisi olacak? Bingöl’ün köyünde elektrik kesintisi var mı? Bingöl’de elektrik kesintileri var mı? Bingöl’de elektrik kesintisi olacak mı? Genç’te elektrik kesintisi olacak mı? Solhan’da elektrik kesintisi olacak mı? Karlıova’da elektrik kesintisi olacak mı? Adaklı ’da elektrik kesintisi olacak mı? Yedisu’da elektrik kesintisi olacak mı? Kiğı’da elektrik kesintisi olacak mı? Yayladere’de elektrik kesintisi olacak mı?

Elektrikli ve Hibrit Araçları Denediler... Elektrikli ve Hibrit Araçları Denediler...

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl’ün bazı ilçelerinde 8 Eylül 2024 Pazar günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olup, farklı bölgelerde belirli saat aralıklarında uygulanacak.

BİNGÖL MERKEZDE 7 SAATLİK KESİNTİ

Bingöl şehir merkezinde 8 Eylül Pazar günü 09:00 ile 16:00 saatleri arasında 7 saat sürecek bir elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti, Yolçatı Köyü’nü kapsayacak ve yatırım çalışmaları nedeniyle uygulanacak.

SOLHAN İLÇESİ 6 SAAT ELEKTRİKSİZ KALACAK

Solhan ilçesinde de 8 Eylül Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak. Boğlan Mahallesi ve Yeni Mahalle’de uygulanacak kesinti, 09.00’da başlayacak ve 15.00’te sona erecek. Kesinti, işletme tamirat çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek.

KAYNAK: GÜNCEL KESİNTİLER