BİN 147 KONUT HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMİŞTİ. GERİ KALAN KONUTLAR İSE...

Bingöl merkez Kültür Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarında geriye kalan boş olan daireler ve işyerlerinin satışının ne zaman yapılacağı merak ediliyor? TOKİ tarafından Bingöl merkez Kültür Mahallesi'nde inşaa edilen bin 147 konut, geçtiğimiz aylarda hak sahiplerine teslim edilmişti. TOKİ'ye ait olan ve satışının önümüzdeki süreçte yapılması beklenen konut ve işyerlerinin ne zaman satışa çıkarılacağı dikkatle takip ediliyor.  

Düzce'deki Zincirleme Kazada 2 Kişi Yaralandı Düzce'deki Zincirleme Kazada 2 Kişi Yaralandı

KONUT VE İŞYERLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKARILACAK?

Edindiğimiz bilgiye göre, TOKİ'nin Kültür Mahallesi'nde yaptığı bin 147 konuttan oluşan projesinde, hak sahiplerine teslimatı yapılan konutların haricinde geriye kalan 239 daire ile 190 işyeri boş olarak bulunuyor. Şu an itibariyle TOKİ tarafından söz konusu proje kapsamında toplam 239 konutun satışıyla ilgili olarak bir planlama olmadığı öğrenildi. 
Ancak, 190 işyeriyle ilgili olarak ise kat mülkiyeti hazırlıklarının yapıldığı, tapulandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından işyerlerinin TOKİ tarafından satışa sunulması bekleniyor. 
HABER MERKEZİ