GÜNDEM

Bingöl'de Trafikte Tartışma Silahla Sonuçlandı

Bingöl'de trafikte yol verme tartışması sırasında havaya ateş eden bir kişi, emniyet tarafından suç aletiyle birlikte yakalandı.

Abone Ol

Bingöl'de bugün 15.15 sıralarında trafikte seyir halindeki iki kişi arasında yol verme tartışması yaşandı. Tartışma sırasında, şahıslardan biri havaya bir el ateş etti. Olay yerine hızlıca intikal eden güvenlik güçleri, yaptıkları incelemelerde 7.65 mm çapında bir boş kovan buldu.

Bingöl Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklamada;

“12.10.2024 günü Saat:15.15 sıralarında ilimizde trafikte seyir halinde bir şahsın yol verme hususunda bir başka şahısla tartıştığı ve şahıslardan birinin olay yerinde havaya tabanca ile bir el ateş ettiği anlaşılmıştır. Bahse konulu olay yerine ekiplerimiz ivedi intikal etmiş, olay yerinde 1 adet 7.65 mm çapında boş kovan bulunmuştur.

Ekiplerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde olay yerinden kaçan şüpheli şahıs tespit edilmiş, suç aleti olan tabanca ile birlikte yakalanmıştır. Tabanca ve şarjörü muhafaza altına alınmıştır. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir” İfadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ