GÜNDEM

Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

Bingöl'de polis ve jandarma narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonlarda bol miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.

Abone Ol

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1 kilo 720 gram toz esrar, 24 gram kubar esrar, 133 kök kenevir, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, elek, bant ve bıçak ele geçirilirken, operasyonlarda yakalanan 5 kişi gözaltına alındı. 
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı devam eden kararlı operasyonlar kapsamında 27 Mayıs – 03 Haziran 2024 tarihleri arasında Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele birimlerimizce; 1 kilo 720 gram toz esrar, 24 gram kubar esrar, 133 adet kök kenevir, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, elek, bant ve bıçak ele geçirilmiş; yapılan operasyonlarda 5 kişi gözaltına alınmıştır. Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları başarıyla gerçekleştiren Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum" dedi. 
HABER MERKEZİ