GÜNDEM

Bingöllü Yazarın ‘Karabasanlar’ Kitabı Çıktı

Bingöllü yazar Veysel Nazlı’nın yeni şiir kitabı ‘Karabasanlar’ kitapçılarda satışa sunuldu.

Abone Ol

Bingöllü  yazar Veysel Nazlı’nın son eseri "Karabasanlar" okurlarla buluştu. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan yazar, 2021 yılında, Dev Aynasında Bir Pire adlı ilk şiir kitabı, 2022 yılında Dağılma isimli ilk romanı yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde ise Karabasanlar isimli ikinci şiir kitabı yayımlandı.

Yazar Nazlı, kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu kitap, bir tokat kadar çarpıcı. Okurlarımı karanlık ve derin bir dünyaya davet ediyorum,” dedi.

Kitabın ön sözünde ise şu ifadelere yer verdi:

“İnsan bazen ölçülüdür, bazen ölçüsüz. Aslında insan çoğu zaman ölçüsüz, insan ölçülü bir biçimde ölçüsüz. Ben de bazen ölçülüyüm, bazen ölçüsüz, aslında çoğu zaman ölçüsüz. Öyleyse, ölçüme ve ölçüsüzlüğüme, en çok da ölçüsüzlüğüme! Şiir söylememi isterler benden, şiir. Ama bilmezler ki ben bir şair değilim. İçimde, bir yerlerde pek nadir konuşan biri var, adına şair denirse. Bu sefer onu konuşturacağım, sizin için konuşturacağım onu ve geçip dizinin dibine kulak vereceğim ona!”

VEYSEL NAZLI KİMDİR?

Veysel Nazlı, 12 Ağustos 1999'da Bingöl'de doğdu. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2021 yılında, Dev Aynasında Bir Pire adlı ilk şiir kitabı, 2022 yılında Dağılma isimli ilk romanı yayımlandı.

HABER: EYLEM ÖZEN