Sağlık Turizminde Hedef 5 Milyon Turist Sağlık Turizminde Hedef 5 Milyon Turist

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-2025 sezonundan itibaren Play-Off Sistemi uygulamaya girecek. 12 Bingölspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın geçtiğimiz sezondan itibaren her fırsatta dile getirdiği Play-Off Sistemi uygulamasının yeni sezondan itibaren Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) uygulanmaya başlayacak.
Play-Off Sistemi ile sezon sonunda, gruplarını birinci olarak tamamlayan 10 takım ile grup ikincileri ve üçüncüleri arasında oynanacak play-off müsabakalarından 1 takım, İstanbul takımlarının bulunduğu grupta 4 takım arasında oynanacak olan grup içi play-off müsabakaları sonucunda birinci olacak 1 takım olmak üzere toplam 12 takım 3. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.
9 gruptaki son iki sırayı paylaşan takımlar ile İstanbul'daki takımların bulunduğu 10. Grup'ta son 4 sırada yer alan takımlar, BAL'dan, bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşecek. Play-Off müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirleyeceği grup merkezi veya grup merkezlerinde 4 kademede tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Play-Off müsabakalarında birinci olan takım 3. Lig'e yükselecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ