GÜNDEM

Çevre Yolu Kavşağı Üstgeçit Şeklinde Düzenlenmeli!

Bingöl-Muş karayolundaki Çevre Yolu Kavşağı'nda Diyarbakır istikametinden gelen yolun üstgeçit ile çevre yoluna bağlanmasını isteyen sürücüler, kavşağın büyük sıkıntı oluşturduğunu belirttiler.

Abone Ol

Bingöl-Muş karayolu üzerindeki Çevre Yolu Kavşağı'nda gerekli düzenlemelerin yapılmasını isteyen sürücüler ve vatandaşlar, kavşakta Diyarbakır istikametinden gelen yolun üstgeçitle çevre yoluna bağlanması ile trafiğin rahatlayabileceğini dile getirdiler. 
Yeni yapılmasına rağmen Çevre Yolu Kavşağı'nın mevcut hali ile adeta kazalara davetiye çıkardığını ifade eden sürücüler, bölgede bir üst geçit ile Genç istikametinden gelen güzergahın direkt çevre yoluna bağlanmasını istediler. Kavşağın dar ve oldukça keskin yapısı dolayısıyla özellikle kış mevsiminde kazalara davetiye çıkarabileceğini söyleyen sürücüler, yetkililerin bölgede gerekli incelemeyi yaparak çevre illerdeki gibi bir plânlamayla Diyarbakır yolunu üstten çevre yoluna bağlayarak Çevre Yolu Kavşağı'ndaki yoğunluğun rahatlatılabileceğini kaydettiler. 

DÜZAĞAÇ KAVŞAĞI GİBİ OLDU-BİTTİYE GETİRİLMESİN!

Bingöl'de özellikle Düzağaç Kavşağı'nda da bat-çık şeklinde bir çalışma yapılmadığı için dar ve karmaşık bir kavşak ortaya çıktığını ve bu durumun kazalara davetiye çıkardığını hatırlatan sürücüler ve vatandaşlar, Bingöl-Muş karayolundaki Çevre Yolu Kavşağı'nda da bir oldu-bittiye getirilmeden gerekli düzenlemelerin yapılmasını istediler. 
HABER MERKEZİ