Bingöl Aşağı Çarşı mevkiindeki yeni yerine taşınan ilçe garajının şehir merkezine uzak olması ve ulaşımında sıkıntı yaşanması nedeniyle yazıhaneciler, satılan eski ilçe garajının arka tarafındaki sokak aralarında seyyar olarak hizmet vermeye devam ediyor. 

G Syb E S E Ww A A8 Gx K

EKİNCİ: "EN AĞIR BEDELİ HALK VE GARAJ EMEKÇİLERİ ÖDÜYOR"

DEM parti Bingöl Belediyesi Meclis Üyesi Mihriban Ekinci, ilçe garajının dört aydır çözümsüzlük girdabında boğuştuğunu ve bu durumun en ağır bedelini halk ve ilçe garajı emekçilerinin ödediğini belirtti. Belediyenin, halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları çözmek için mücadele etmesi gerektiğini vurgulayan Ekinci, mevcut durumun çözümsüzlük ve zora koşma anlamında ısrar edildiğini ifade etti.

Ekinci, garajın mevcut koşullarının yetersizliğine dikkat çekerek, tuvalet, su, bebek emzirme yeri, oturacak yer ve hijyen gibi temel ihtiyaçların karşılanmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: “ Bingöl ilçe garajı 4 aydır çözümsüzlük girdabında boğuşurken en ağır bedeli halk ve ilçe garajı emekçileri ödüyor. Belediyecilik,

Ticaret'ten 327 Milyonluk 'Fahiş Fiyat' Cezası! Ticaret'ten 327 Milyonluk 'Fahiş Fiyat' Cezası!

Whatsapp Image 2024 07 18 At 20.49.38 (1)halkın ihtiyaçlarını karşılamak, sorunları çözüme ulaştırmak için mücadele etmesi gerekirken, âdeta çözümsüzlük ve zora koşma alanında diretiyor. Resim karesindeki amca 79 yaşında prostat kanseri. Amca idrar poşetini dolmuş içinde değiştiriyor ve anlatırken mahcubiyeti, gözlerinin yaş ile dolması insan olan her canlıyı etkilerken koşulları iyileştirmemek için direnme nedir. Bugün belediyenin ilçe garajı olarak gösterdiği yerlerde tuvalet yok,su yok,bebek emzirme yeri yok, oturacak yer yok,hijyen yok. Oysa asıl olan hizmet ve yereldeki halkın kaliteli mutlu yaşamıdır.”

HABER MERKEZİ