TFF 3. Lig'de mücadele eden Elazığspor, sahasında konuk ettiği Somaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Elazığspor’un gollerini 55. dakikada penaltıdan Kerim Frei ve 74. dakikada Muhammet Ömer Çakı kaydetti. Mücadelede Elazığspor’dan Muhammed, Somaspor’dan ise Aykut ve Caner sarı kart gördü.
Elazığspor sahaya Muammer Zülfikar Yıldırım, Muhammet Ömer Çakı, Muhammed Gönülaçar, Ercan Coşkun, Kerim Frei, Yusuf Mert Tunç, Ali Keten, Halil İbrahim Sönmez, Mikail Koçak, Berşan Yavuzay ve Fuat Bavuk 11’iyle çıkarken, ikinci yarıda Yağızcan, Hasan, Alpay ve Maksut oyuna dahil oldu.
Somaspor ise Eran Şenol, Erdem Aygül, Kenan Fakılı, Kamil Fidan, Caner Cengiz, Rahmi Anıl Başaran, Aykut Çolakoğlu, Enes Aydın, Emre Gürsel Hürcan, Kadir Karış ve Mücahit Aslan 11’iyle sahadaydı. Sonradan Hasan Ali, Yasin ve Yusuf oyuna girdi.
Bu galibiyetle Elazığspor, ligde önemli bir üç puan daha alarak yoluna devam etti. İHA