Bakanlık Uyardı: Yumurtaların Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Geliyor? Bakanlık Uyardı: Yumurtaların Üzerindeki Kodlar Ne Anlama Geliyor?

12 Bingölspor Kulübünden yapılan açıklamada, kulüp tesislerinin alt katının gençler tarafından kullanılması için ilgili kurumlara müracaatlarının olduğu, kulüp altyapısının kurulmasının şart olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi; “Çok değerli Bingöl halkına, ilimiz büyüklerine, idarecilerine açık çağrımızdır. Bildiğiniz gibi yönetime geldiğimiz ilk günden beri tüm halkımızı kadın, erkek, çocuk olarak tribünlere davet ediyoruz. Amacımız sadece üst liglere çıkmak değil, halkımızı spor ile tekrar barıştırmaktır. Bu bağlamda; gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan, zararlı ortamlardan, uyuşturucudan uzak durmalarını sağlayarak, kendilerini değerli bireyler olarak hissetmelerini ve ailesine, Bingöl’ümüze, ülkemize faydalı birer vatandaş olmalarını sağlamak amacıyla altyapımızı (öz kaynak) kuruyoruz. Gençlerimiz için tesisleşme çalışmalarımızın ilk adımı olarak A Takımımızın bulunduğu tesis binamızın alt katını kullanmaları için Valiliğimize, Belediye Başkanlığımıza, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze yazılı olarak başvurularımızı yapmıştık, tekrar bugün yineledik. Bu illetten gençlerimizi uzak tutmak için tüm şehir el ele omuz omuza seferber olmalıyız. Biz 12 Bingölspor olarak ilk adımı atıyoruz, hep birlikte tüm gençlerimizi spora, futbola davet ediyoruz. Özellikle ilimizde dün yaşanan üzüntü verici olay artık herkese sorumluluk yüklemiştir. Bu Bağlamda; gençlerimizi korumak için altyapımızı kurmamız şart olmuştur, bu yolda tüm ilimizin bileşenlerini yanımızda olmaya davet ediyoruz.”

Abdulkadir BEĞSARI