GENÇ

Genç'te Bin 155 Metrekare Sağlık Tesisi İnşa Edilecek

Bingöl'ün Genç ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun temel atma töreni yapıldı.

Abone Ol

Bingöl'ün Genç ilçesinde inşa edilecek Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun temel atma töreni yapıldı. 
Temel atma törenine; Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı, Halk Sağlığı Müdürü Ferhat Korkutata, Sağlık Hizmetleri Başkanı Sefer Özgen, İlçe Sağlık Müdür Vekili Fatma Akbaba, İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ahmet Koçak, Hastane Müdürü Nurullah Davran, İlçe Müftüsü Yahya Aktaş, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Barut, Çavuşaoğlu Grup Firması Yetkilisi Sabahattin Çavuşaoğlu ve vatandaşlar katıldı. 

SAĞLIK TESİSİ, BİN 155 METREKARE ALANA İNŞA EDİLECEK

Kaymakam Güzel, törende yaptığı konuşmada, "İlçemizin ihtiyaçlarına yanıt verecek olan bu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplamda 3 katlı ve bin 155 metrekarelik alana inşa edilecek olan Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, ilçemizin sağlık hizmetlerini bir üst seviyeye taşıyacak önemli bir yatırımı temsil ediyor. Bu projeyle, ilçemizde sağlık ihtiyaçlarını karşılayarak vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkili bir hizmet sunacağız. Bu önemli tesisin inşaatını kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
Tören, dua edilmesi ve temsili olarak ilk temel harcının dökülmesinin ardından sona erdi.