Arda Güler’in Galler maçındaki sakatlığı Real Madrid’i endişelendirdi Arda Güler’in Galler maçındaki sakatlığı Real Madrid’i endişelendirdi

Bingöl’de düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası, büyük bir heyecanla devam ederken, Turnuvanın başından itibaren sergilediği performansla konuşulan Miyalan Spor, gol yemeden elendi.

Miyalan Spor, turnuvanın ilk grubunda oynadığı 5 maçı da gol yemeden lider olarak tamamladı. İkinci turda Gökçekanat takımı ile karşılaşan takım, bu maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Daha sonra, grubun önceki maçlarında 3-0 yendiği Sarıçiçek takımı ile tekrar karşılaşan Miyalan Spor, bu maçı 0-0 berabere tamamladı. Bir sonraki maçta ise Vılware takımını 2-0 mağlup ederek, gruptaki başarılarına devam etti. Aynı grupta puan eşitliği yaşadığı Sarıçiçek’in rakip takımı Vılware, sahaya çıkmadığı için liderliği paylaştı.

Puan eşitliği nedeniyle, Bingöl ASKF’nin aldığı karar doğrultusunda, maç sadece penaltı atışlarıyla oynandı. Penaltı atışları sırasında, Miyalan Spor kalecisinin kurtardığı penaltı atışı, hakem tarafından kural ihlali olarak değerlendirildi ve Miyalan Spor turnuvadan elendi.

HABER MERKEZİ